App van de Week: download gratis Angry Birds Star Wars 2
Roel van Hout

Iedere week kiest de App Store-redactie een App van de Week. Dankzij deze uitverkiezing kun je een week lang gratis Angry Birds Star Wars 2 downloaden!

Het is, na Instapaper vorige week, wederom een fijne aanbieding voor de wat oudere iOS-gebruiker, al zullen kinderen zeker ook raad weten met de vliegende vogels. Angry Birds Star Wars 2 is, spin-off Angry Birds Go! niet meegerekend, het meest recente deel in de langlopende Angry Birds serie.

Angry Birds Star Wars verscheen in 2012, en was een prachtige ode aan de originele Star Wars-trilogie. De muziek, de levels, de wapens van de vogels, het was een feest van herkenning voor fans en een leuke introductie voor mensen die nog niet bekend waren met de serie.

Gratis Angry Birds Star Wars 2 is wederom een ode aan de filmserie

Ook in het deze week gratis Angry Birds Star Wars 2 zul je weer genoeg verwijzingen naar de films en bekende personages tegenkomen. Het spelprincipe is ongewijzigd, al zijn er wel wat kleine veranderingen aan het spel: zo kun je kiezen om te spelen voor de dark side, toepasselijk de pork side genoemd.

Verder bevat het spel genoeg in app-aankopen (als je niet verder komt zal je bijvoorbeeld een melding krijgen dat je een oplossing kunt kopen), maar zonder deze te kopen is het gelukkig ook goed te spelen.

Een aanbieding die je als Star Wars-fan, Angry Birds liefhebber of eigenlijk gewoon als iPhone-bezitter niet mag laten schieten!

Angry Birds Star Wars II

Rovio Entertainment Oyj

9 (627 reviews)
Gratis via App Store
Angry Birds Star Wars II
Angry Birds Star Wars II
Angry Birds Star Wars II
Angry Birds Star Wars II
Angry Birds Star Wars II

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.