App van de week: Doodle Fit 2
Roel van Hout

Iedere week komt de redactie van de Apple App Store met zijn app van de week. Deze app is vervolgens een week lang gratis te downloaden. Deze week valt deze eer te beurt aan Doodle Fit 2.

Apple koos vorige week voor een praktische app in de vorm van de wekker app Rise, maar laat de keuze in het algemeen vaker op games vallen. Zo ook deze week: in Doodle Fit 2 kun je je hersens weer laten kraken.

Doodle Fit 2 pakt het principe van Tangram – met bepaalde vormen een grotere vorm zien in te vullen – en gebruikt daarbij de speelstukken die grotendeels ook in Tetris te vinden zijn. Dat levert het spelmechanisme op dat in onderstaand filmpje te zien is.

Doodle Fit 2 neemt je mee de wereld over

Doodle Fit 2 kent als ondertitel ‘around the world’, wat zich uit in de 10 verschillende landen die je aandoet. Ieder land bevat 20 thematische puzzels, wat bij elkaar een totaal van 200 steeds moeilijker wordende uitdagingen oplevert.

Daarnaast kun je ook eigen levels maken en deze delen met vrienden via Facebook en Twitter. Kortom: een app waar je wel even zoet mee zult zijn. Veel puzzelplezier!

Doodle Fit 2 is een week lang gratis te downloaden in de App Store!


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.