App van de Week: Bugs and Buttons 2
Roel van Hout

Iedere week kiest Apple een App van de Week, die vervolgens een week lang gratis te downloaden is. Deze week: het educatieve spel Bugs and Buttons 2.

Vrij zelden is de App van de Week een productiviteits-app: meestal betreft het games of educatieve apps. Zo ook deze week: Bugs and Buttons 2 is bij uitstek een app waar kinderen iets van kunnen leren.

Bugs and Buttons 2Het Nederlandstalige Bugs and Buttons 2 bevat 18 spellen die kinderen trainen in vaardigheden als tellen, sorteren, fijne motoriek, evenwicht, letters, muzikaal geheugen, en meer. Daarbij is het centrale thema, zoals de titel al verklapt, insecten en knoppen. De app kent een leuke, kleurige stijl die kinderen aan zal spreken.

Meerdere gebruikersprofielen aanmaken in Bugs and Buttons 2

De kans bestaat dat er meerdere kinderen met de app aan de slag willen. Geen nood: de ontwikkelaar heeft een optie ingebouwd waardoor elke speler een eigen profiel heeft. Zo lopen jeugdige spelers niet het gevaar dat anderen hun behaalde scores of resultaten overschrijven, én kunnen ze hun scores met elkaar vergelijken.

Nogmaals: echt een app voor iPhone-bezitters met jonge kinderen, want volwassenen hebben er zelf natuurlijk niet zoveel aan.

Bugs and Buttons 2 is nog tot donderdag gratis te downloaden in de App Store!

Bugs and Buttons 2

Little Bit Studio, LLC.

10 (2 reviews)
€ 3,49 via App Store
Bugs and Buttons 2
Bugs and Buttons 2
Bugs and Buttons 2
Bugs and Buttons 2
Bugs and Buttons 2

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.