App Secret voor de iPhone beschermt belangrijke informatie
Redactie

De App Secret is net uitgebracht voor de iPhone en biedt de mogelijkheid om alle belangrijke data op je toestel af te schermen. Dat is handig als je de smartphone wel eens uitleent of laat slingeren en niet wilt dat anderen zien wat je er allemaal op hebt staan.

App Secret

iphone-app-secretApp Secret biedt meerdere mogelijkheden om alle belangrijke informatie op je iPhone af te schermen en geeft je daarbij de keuze uit verschillende typen beveiligingen. Zo kan niemand anders meer toegang krijgen tot bijvoorbeeld je foto’s, filmpjes, agenda of herinneringen. Met deze applicatie kun je dus zelf bepalen welke gegevens je af wilt schermen voor anderen en dat gaat heel simpel en snel. Creëer bijvoorbeeld een toegangscode of maak je eigen album voor foto’s, waarbij individuele albums kunnen worden beveiligd met een toegangscode. Via de app kun je zelfs foto’s en filmpjes maken, maar het is ook mogelijk om bestaande foto’s te importeren.

Contacten en herinneringen

De App Secret biedt voor de categorie contacten en herinneringen gelijke opties als de iOS app. Er kan in de contacten onder meer gezocht worden door een zoekwoord in te voeren. Bij de herinneringen is het mogelijk om voor elke individuele folder weer een beveiliging in te voeren en ook kan er aan berichten prioriteit worden gegeven.

De applicatie App Secret is ter introductie tijdelijk in prijs verlaagd.

App Secret

Felix Yew

€ 2,29 via App Store
App Secret
App Secret
App Secret
App Secret
App Secret
App Secret
App Secret
App Secret
App Secret

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.