App Over voor sierlijke letters over de foto´s op je iPhone
Redactie

De applicatie Over: text+photos is ideaal om een tekst met sierlijke letters over de foto´s op je iPhone te plaatsen. De stijlvolle lettertypen van de app zijn in allerlei variaties beschikbaar en sieren elke foto.

Originele lettertypen

Het leuke van de app Over is, dat je er allerlei leuke en originele lettertypen vindt. Wil je een dunne letter of liever een langgerekt lettertype? Alles is mogelijk. Zelfs stiftachtige hoofdletters zijn beschikbaar. Je kunt de tint van de kleur veranderen en de grootte van de letters aanpassen. Je komt in het menu door op het gele pijltje rechts in beeld van je iPhone te klikken. Daarna verschijnt er een wiel, waaraan je kunt draaien om de verschillende opties te zien. Naast het selecteren van het lettertype heb je ook de mogelijkheid om de grootte te veranderen en de uitlijning van de tekst te bepalen. Verder kun je de achtergrond lichter of meer donker maken.

Basisopties

De basisopties van de app Over bestaan onder meer uit het bewerken en verslepen van de tekst. Deze opties zijn eenvoudig uit te voeren. De sierlijke boekletters zijn echt interessant met onder meer lettertypen, zoals Linden Hill en Sorts Mill Goudy. Elke foto kun je met een tekst en een geschikt lettertype een unieke sfeer meegeven. Bij de wielopties heb je de mogelijkheid om de foto´s te delen via bijvoorbeeld Instagram, Twitter of Facebook.

De app Over text+photos is geweldig als je veel bezig bent met het maken van foto´s en elke foto een leuke en originele tekst wilt meegeven. De app is te downloaden op je iPhone voor 1,59 euro

 

Over Edit & Add Text to Photos

Over, Inc.

9,0 (6 reviews)
Gratis via App Store
Over Edit & Add Text to Photos
Over Edit & Add Text to Photos
Over Edit & Add Text to Photos
Over Edit & Add Text to Photos
Over Edit & Add Text to Photos

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.