App 5 mei bevrijdingsfestivals gelanceerd voor de iPhone
Redactie

Op 5 mei 2013 is het weer zover, want dat is de dag waarop er in veel plaatsen in het land bevrijdingsfestivals georganiseerd worden. De nieuwe app 5 mei bevrijdingsfestivals voor de iPhone is speciaal daarvoor ontwikkeld.

Bevrijdingsfestivals

app-5-mei-bevrijdingsfestivalsDe bevrijdingsfestivals in Nederland zijn een eendaags cultureel evenement, waarbij er op ongeveer veertig podia in verschillende plaatsen rond de 250 bands een muzikaal optreden verzorgen. In elke provincie van het land wordt een festival georganiseerd, waar iedereen gratis naar toe kan gaan. Vorig jaar zijn er in totaal achthonderdduizend bezoekers geweest op alle festivals. Dit keer worden de veertien festivals weer in samenwerking met het Nationaal Comité 4 en 5 mei georganiseerd in onder meer Utrecht, Amsterdam, Groningen, Leeuwarden, Rotterdam en Den Haag.

Informatie

De app 5 mei bevrijdingsfestivals biedt niet alleen informatie over de line-up, maar brengt tevens het laatste nieuws. Verder kun je als gebruiker van de app op je iPhone foto’s en video’s bekijken en kun je van de routebeschrijving gebruikmaken als je een van de festivals gaat bezoeken. Uiteraard wordt er per bevrijdingsfestival uitgebreide informatie verstrekt. Verder vind je in de app links naar onder meer de pagina op Facebook en Twitter.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.