App 1001 Wonders of the World tijdelijk gratis op je iPhone
Redactie

De applicatie 1001 Wonders of the World is echt leuk om op je iPhone te hebben, want je vindt via de app de meest fantastische plekjes op aarde. Zo weet je straks welk wereldwonder je toch echt een keer gezien moet hebben.

Grote collectie van de mooiste plekjes

1001-wonders-of-the-world-appDe mooiste plekjes op aarde vind je terug in de app 1001 Wonders of the World met een grote collectie van meer dan tweeduizend prachtige foto’s. Je kunt de app gebruiken om leuke plekjes te vinden op een bestemming, waar je naar toe gaat op vakantie. De app is echter ook geschikt om de meest romantische locatie te vinden om je huwelijksreis door te brengen. Zelfs als je niet van plan bent om op reis te gaan, is de 1001 Wonders of the World app leuk om op je iPhone te hebben. Gewoon om op afstand te genieten van al het moois dat op de wereld te vinden is.

Beschrijving van duizend wereldwonderen

De app 1001 Wonders of the World geeft van duizend locaties op de wereld een uitgebreide beschrijving van het wereldwonder. Op de achtergrond hoor je geluidseffecten die een extra dimensie geven aan dat wat je te zien krijgt. Je kunt je eigen favoriete plekjes markeren en uiteraard met je vrienden op Facebook delen. Verder kun je gebruikmaken van het filter om bijvoorbeeld op land, plaats of categorie te zoeken.

Download de app 1001 Wonders of the World tijdelijk gratis op je iPhone.

1001 Wonders of the World

Publishing House Eksmo, LLC

9,0 (17 reviews)
€3,49 via App Store
1001 Wonders of the World
1001 Wonders of the World
1001 Wonders of the World
1001 Wonders of the World
1001 Wonders of the World

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.