ANWB Onderweg app voor iPhone wijst je de weg
Redactie

Als gebruiker van de iPhone vind je met ANWB Onderweg app altijd de weg. Maar nog meer dan dat. Er wordt niet alleen verkeersinformatie gegeven over files. Je krijgt namelijk ook tips voor het openbaar vervoer en informatie over hulp bij schade.

Verkeersinformatie, Samenrijden en OV

De app ANWB Onderweg biedt uitgebreide functionaliteiten. Een praktische functie is de verkeersinformatie. Dat wordt in een kaart van de ANWB weergegeven. Je kunt dan de verwachting zien met betrekking tot de eerstvolgende spitsmomenten. Zie je rode streepjes, dan is er sprake van komende drukte bij knooppunten en A-wegen. Er wordt in de app gebruik gemaakt van informatie van TomTom. Dat betekent, dat je ook informatie kunt vinden over files op de N-wegen. Files staan op alfabetische volgorde vermeld. Dat wordt aan de onderzijde verder aangevuld met de locaties, waar flitsers staan opgesteld. Wil je met het openbaar vervoer reizen of carpoolen, dan is de app daar ook prima voor te gebruiken.

Parkeren en tanken

Leden van de ANWB hebben nog meer voordeel van de app ANWB Onderweg. Je kunt dan parkeermogelijkheden in je omgeving bekijken. Betalen voor het parkeren kan ook via de app als je klant bent van Park-Line. Yellowbrick of Parkmobile. Voor het tanken geldt, dat je via de optie Tanken de benzineprijzen en adressen van tankstations in je buurt kunt bekijken. Je profiteert extra door bij een tankstation met ledenvoordeel te tanken. Je spaart dan op vertoon van je ledenkaart namelijk voor korting.

De app ANWB Onderweg is gratis beschikbaar voor je iPhone. De opties Parkeren en Tanken zijn exclusief te gebruiken door leden van de ANWB.

ANWB Onderweg

ANWB

9 (853 reviews)
Gratis via App Store
ANWB Onderweg
ANWB Onderweg
ANWB Onderweg
ANWB Onderweg
ANWB Onderweg
ANWB Onderweg
ANWB Onderweg

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.