“ANWB Fietsen” gratis te downloaden tijdens Fiets- en Wandelbeurs
Redactie

De ANWB heeft al geruime tijd enkele applicaties in de App Store staan. “ANWB Fietsen” is één van deze applicaties. Normaal gesproken kost deze applicatie bijna drie euro, maar tijdens de Fiets- en Wandelbeurs kan iedereen deze applicatie gratis downloaden. Deze beurs vindt plaats op 26 en 27 februari.

Fietsroutes raadplegen

Met de applicatie “ANWB Fietsen” kan je officiële fietsroutes van de ANWB raadplegen. Standaard zijn er drie routes in de applicatie te vinden, maar dit aantal kan je zelf uitbreiden door nieuwe routes te kopen. Je kan een nieuwe fietsroute downloaden via een in-app aankoop van 79 cent. Op dit moment heeft de applicatie al 24.000 betaalde gebruikers.

Eigen routes uitstippelen

Met de applicatie kan je ook eigen fietsroutes uitstippelen. Via een Google Maps-kaart kan je knooppunten selecteren waar je langs wilt fietsen. De applicatie vult dan zelf de route in die jij wilt fietsen. Door deze functie kan je veel geld besparen, want op internet zijn honderden fietsroutes te vinden die je in de applicatie kan zetten.

Let op: De applicatie kost op het moment van schrijven nog 2,99. Alleen 26 en 27 februari is de applicatie gratis te downloaden.

Via ANWB

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.