ANWB Campinggids vandaag nog gratis voor je iPhone
Redactie

De app ANWB Campinggids kun je vandaag nog de hele dag gratis downloaden op je iPhone. Dus pak die kans, want anders moet je een volgende keer 3,99 euro betalen voor alle informatie over bijna achtduizend campings in Europa.

Allerlei soorten campings

In totaal is er van 7900 campings in 27 landen in Europa informatie beschikbaar. De campings verschillen van gezellige gezinscampings tot natuurcampings en van luxe topcampings tot kleinschalige kampeerterreinen. Je kunt zoeken op een specifiek land in een bepaalde streek, maar ook op locatie. Zoek je een camping aan zee in Frankrijk, dan toont deze applicatie alle beschikbare mogelijkheden.

Points of Interest

Jouw mening wordt op prijs gesteld, want met de ANWB Camping applicatie heb je de mogelijkheid om een beoordeling te geven. Geef een beschrijving van de camping en maak een leuke foto. Leg je eigen Points of Interest vast, zoals een ijssalon in de buurt van de camping of de locatie van een toprestaurant. Door je ervaring te delen, kunnen andere kampeerders daar hun voordeel meedoen. Natuurlijk kun je ook via Twitter of via Facebook laten weten aan je vrienden, waar jij de vakantie doorbrengt.

De applicatie, die je op zondag 22 april nog gratis kunt downloaden betreft de 2011 versie van de ANWB Campinggids. Halverwege de maand mei komt de versie van 2012 beschikbaar.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.