ANWB Campinggids uitgekomen als app voor de iPhone

De ANWB Campinggids app biedt uitgebreide informatie over campings. Dat is onder meer handig als je onderweg bent. Je kunt dan met deze app op je iPhone meteen alle informatie vinden, zoals een beschrijving van de camping, prijsindicatie en gemiddeld cijfer.

Offline gebruik

De app ANWB Campinggids is offline te gebruiken. Naast informatie over de campings kom je ook alles te weten over het land, de gewoonten en de feestdagen. De ANWB heeft twee verschillende ANWB Campinggidsen apps uitgebracht. Je kunt namelijk kiezen tussen de gids over campings in landen in Zuid-West Europa of Midden en Oost Europa. De applicatie kan je huidige locatie vinden om een grote lijst met campings voor je te selecteren. In Zuid-West Europa zijn er 3418 campings in negen landen beschikbaar. In het Midden en Oost Europa kun je via de app informatie vinden over 3078 campings in negentien verschillende landen.

Campinginformatie

Er wordt een uitgebreide beschrijving van de campings gegeven. Zo zie je de openingstijden, de prijzen per nacht en vind je informatie over de ligging. Ook het type camping, de grootte, voorzieningen en mogelijkheden op het gebied van recreatie wordt vermeld. Handig is ook, dat je een beknopte routebeschrijving naar de camping kunt oproepen vanaf je huidige locatie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De app ANWB Campinggids 1 en 2 kosten 3,99 euro per stuk en zijn op je iPhone te downloaden via de App Store. Hieronder vind je de app van ANWB Campinggids 1.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.