ANWB Auto app voor de iPhone met handige opties

Redactie
14 december 2012, 7:29
1 min leestijd
ANWB Auto app voor de iPhone met handige opties

De nieuwe ANWB Auto app voor de iPhone biedt naast de bekende ANWB/BOVAG koerslijst een aantal handige en aantrekkelijke opties. Zo kun je onder meer het verbruik van brandstof bijhouden.

Opties

Het is altijd handig om de ANWB koerslijst op de iPhone bij de hand te hebben als je bijvoorbeeld de waarde van je eigen auto wilt weten. Of natuurlijk als je een auto wilt kopen, want je kunt gewoon een kenteken invoeren of fotograferen. Nog handiger is de mogelijkheid om je brandstofverbruik bij te houden. Je kunt dan onder meer nagaan of je bijvoorbeeld meer zuinig rijdt dan de opgave volgens de fabriek. Ook zie je dan meteen of je zuiniger aan het rijden bent dan het gemiddeld brandstofverbruik in de praktijk.

Tips zuinig rijden

De app ANWB Auto biedt niet alleen de mogelijkheid om het brandstofverbruik bij te houden, want je kunt ook gebruikmaken van de tips die worden gegeven om op de brandstofkosten te bezuinigen. Verder worden er eveneens tips gegeven om op het onderhoud te bezuinigen. De app biedt dus niet alleen een schat aan informatie, maar je kunt er ook nog eens mee bezuinigen. Een andere optie is nog, dat je alle autodocumenten kunt opslaan in de app in het onderdeel autopapieren.

Lees verder na de advertentie.

De app ANWB Auto is gratis beschikbaar voor de iPhone en zal in de komende maanden nog uitgebreider worden.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's