Antwoorden raden met de Guessomania iPhone app
Redactie

Er zijn al veel verschillende vraagspellen in apps voor de iPhone beschikbaar en daar is nu weer een gekke variant aan toegevoegd. Met de Guessomaina app wordt het waarschijnlijk antwoorden raden op de meest gekke vragen.

Guessomania

Het antwoord raden is de bedoeling bij het spel van Guessomania, want de vragen zijn dusdanig dat je vrijwel zeker niet direct het exacte antwoord weet. De meest vreemde vragen komen dan ook voorbij. Weet jij bijvoorbeeld hoeveel geweren Elvis had in zijn wapencollectie? Of weet jij hoelang de afkorting OMG al wordt gebruikt? Misschien weet je niet eens dat de afkorting staat voor Oh My God. Met het beantwoorden van de vragen zijn er munten te verdienen. Deze kunnen later weer worden besteed aan vragen in extra categorieën.

Beginwaarde en eindwaarde

Het is niet zo dat je in het spel zelf het exacte antwoord moet bedenken, want je wordt een beetje in de goede richting geholpen met een slider. Er wordt dus een beginwaarde en een eindwaarde gegeven aan de hand waarvan jij dus het antwoord kan geven door tussen de waarden 150 en 550 te schuiven. Je speelt tegen een ander en wie het dichtst bij het goede antwoord zit, is winnaar van de spelronde.

De Guessomania app is in twee versies beschikbaar, namelijk in een gratis versie en een betaalde versie. In de gratis app kun je tien potjes spelen en bij de versie Guessomania Deluxe heb je geen last van reclame en krijg je extra rubrieken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.