Angry Birds viert verjaardag

Redactie
11 december 2011, 18:16
1 min leestijd

De populaire iPhone game ‘Angry Birds’ viert vandaag haar verjaardag. Precies 2 jaar oud is het spel geworden. Om dit te vieren zijn er 15 nieuwe levels vrijgegeven, daar word menig iPhone gebruiker enthousiast van. 

Lees verder na de advertentie.

In deze update zit een speciaal ‘party level.’ Het level speelt zich af op een feestelijke taart. Ook is er een niewe, oranje vogel aan het spel toegevoegd. Deze vogel is te splitsen bij het spelen van het spel en kan hierdoor veel schade aanrichten.

Nieuws van Rovio

De uitgever van het spel, Rovio, is uiteraard blij met het behaalde succes en de enorme populariteit die dit spel met zich meebrengt. De uitgever komt behalve met het twee-jarig bestaan met nog meer goed nieuws.

Er zouden een half miljard downloads van de game zijn gedaan en het spelletje wordt gemiddeld 300 miljoen minuten per dag gespeeld! Ook is de HD-versie van het spel op de iPad een groot succes.

Populariteit

De popularitet van het spel is amper te evenaren door de concurrentie. Zelfs na twee jaar staat het spel nog steeds op nummer 4 van populairste apps en op nummer 3 in de categorie beste games.

Angry Birds is officieel in de App Store sinds 10 december 2009.

AB Classic

Rovio Entertainment Oyj

Gratis via App Store
Helaas, deze app is uit de App Store verwijderd

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's