Angry Birds Valentine met 15 nieuwe levels

Rovio Mobile heeft aangekondigd wat de Valentine update van Angry Birds Season in gaat houden. In de update, die speciaal gemaakt wordt voor Valentijn, komen achttien nieuwe levels, bonus levels, verrassingen en tevens is het goed mogelijk dat de gouden eiren toegevoegd gaan worden. Als deze nu niet komen dan is de kans groot dat ze tijdens Pasen het levenslicht zullen zien in de variant op het origineel van Angry Birds.

Angry Birds Seasons

Angry Birds Seasons is een applicatie van Rovio Mobile waarin speciale wereldwijde evenementen in het zonnetje gezet worden met een game. Eerder lanceerde de ontwikkelaar nog een totaal nieuwe applicatie voor een feest of andere gebeurtenis. Sinds Halloween komt er alleen een update met nieuwe levels die in het teken staan van, in dit geval, Valentijn.

Na Halloween en Kerstmis komt de Valentijn-update in de loop van volgende week beschikbaar.

Angry Birds Seasons

Rovio Entertainment Oyj

8 (15 reviews)
Gratis via App Store

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.