Angry Birds Stella Pop is een kleurrijke bubbelshooter
Rutger Otto

De Angry Birds zijn weer terug. Dit maal katapulteer je verschillende kleuren bubbels richting bolletjes om zo varkens te laten neerstorten.

Stella

Angry Birds is de laatste jaren tot iets veel groters uitgegroeid dan het katapulteren van verschillende vogels op bouwwerken om varkentjes een kopje kleiner te maken. Vorig jaar verscheen Angry Birds Stella, een spin-off van de Angry Birds serie. Dit spel had een roze vogel in de hoofdrol en moest daarmee meer vrouwen aan Angry Birds-games krijgen.

Bubbleshooter

De roze vogel is nu terug in Angry Birds Stella Pop. In dit spel is het de bedoeling dat je gekleurde bolletjes afvuurt. Schiet je ze op bubbels van dezelfde kleur, dan verdwijnen ze. Op die manier moet je zorgen dat de bollen onder de varkentjes in het level verdwijnen, zodat ze naar beneden vallen.

Het is helemaal geen nieuw soort spel, want we kennen dit bijvoorbeeld al van het populaire Bubble Witch Saga. Angry Birds Stella Pop werkt op dezelfde manier, maar heeft de aantrekkelijke en kleurrijke stijl van andere Angry Birds-games, samen met power-ups en ranglijsten voor vrienden. Op een plattegrond van tientallen levels doorloop je de game, waarbij je per level drie sterren en zoveel mogelijk punten kan proberen te halen.

Angry Birds Stella Pop downloaden

Voor fans van het bubbleshooter-genre is deze Angry Birds Stella Pop een mooie toevoeging. Je kunt de app gratis downloaden in de App Store voor iOS 7 of nieuwer.

Angry Birds POP!

Rovio Entertainment Oyj

9 (27 reviews)
Gratis via App Store

Angry Birds POP!
Angry Birds POP!
Angry Birds POP!
Angry Birds POP!
Angry Birds POP!
Angry Birds POP!
Angry Birds POP!
Angry Birds POP!
Angry Birds POP!
Angry Birds POP!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.