Angry Birds Stella downloaden: 4 zaken die je moet weten

Wouter Nijsen
4 september 2014, 20:22
2 min leestijd
Angry Birds Stella downloaden: 4 zaken die je moet weten

Vandaag is Angry Birds Stella uitgekomen in de App Store. In dit artikel zetten we uiteen wat het nieuwe Angry Birds-deel onderscheidt van zijn voorgangers.

Lees verder na de advertentie.

1. Nieuwe vogels

Angry Birds Stella introduceert een vijftal nieuwe vogels: Dahlia, Poppy, Willow, Luca en Gale. Stella, het hoofdpersonage van de game, ken je wellicht al van een eerder Angry Birds-deel. Elk van deze zes personages hebben een speciale kracht die je helpt bij het voltooien van de levels. Niet alle vogels zijn direct na het installeren van de game te gebruiken; je moet ze namelijk vrijspelen door levels te voltooien en sterren te verzamelen.

2. De vertrouwde gameplay van Angry Birds

Angry Birds Stella downloaden

Angry Birds Stella keert qua gameplay terug naar de klassieke vorm die we allemaal kennen. In tegenstelling tot Angry Birds Go en Angry Birds Epic is het in deze editie de bedoeling om groene varkentjes te verslaan door je vogels door middel van een katapult op hen af te vuren. Door dit zo goed mogelijk te doen, verzamel je sterren waarmee je het een en ander kan vrijspelen, hierover later meer.

Zoals we gewend zijn van Angry Birds worden je behaalde punten gerangschikt naar een, twee of drie sterren. Uiteraard worden de levels namate je verder in de game komt een stuk lastiger en moet je levels vaker opnieuw spelen om een goede score te behalen. In totaal zijn er ruim 120 levels, dus aan speeluren is er geen gebrek. Ongetwijfeld volgen er in de toekomst updates met nieuwe levels om je nog langer te vermaken.

3. Unlockables

Angry Birds Stella

Een nieuwe feature die door ontwikkelaar Rovio is toegevoegd is het fotoboek. Door het behalen van sterren speel je foto’s vrij die worden opgeslagen in Stella’s fotoboek. Deze zijn niet alleen leuk om te verzamelen maar zorgen er ook voor dat nieuwe outfits beschikbaar komen. Per personage zijn er aantal pakjes beschikbaar die je direct kunt gebruiken. Voor echte fans van Angry Birds is dit zeker een leuke toevoeging.

4. Gratis, maar toch niet helemaal

Angry Birds Stella is gratis te downloaden in de App Store. Toch is er ook de mogelijkheid om te betalen in de vorm van munten. Hiermee kun je levens en power-ups kopen die je helpen bij het voltooien van de levels. Deze munten lopen behoorlijk in prijs uiteen: van zo’n 2 euro tot ruim 50 euro. Wat ook het geval is, is dat er tussen bepaalde levels een advertentie wordt afgespeeld. Reclames kunnen soms behoorlijk lang duren en wekken irritatie wanneer je de game langer speelt.

Angry Birds Stella downloaden

Angry Birds Stella is leuk om even tijd mee te doden, maar de game doet wel erg aan voorgaande delen denken. Toch steekt de game aardig in elkaar en vooral echte Angry Birds-fans zullen hier enthousiast van worden. Angry Birds Stella downloaden kan via de link hieronder.


[appimg 875251011]
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu