Angry Birds Star Wars beschikbaar voor iPhone
Redactie

Het nieuwe spel Angry Birds Star Wars is voor de iPhone beschikbaar gekomen in de App Store. Het bekende spel Angry Birds wordt nog altijd veel gespeeld, maar in deze versie zijn de vogels en varkentjes als Star Wars figuren te zien.

Lightsabers

Angry Birds Star Wars kent wel andere elementen dan je gewend bent van de vorige versies. Zo worden er bijvoorbeeld lightsabers gebruikt, die ervoor zorgen dat de levels net even op een andere manier gespeeld worden. Er zijn in totaal tachtig verschillende levels, die gespeeld worden op unieke locaties in de ruimte. Zo zijn er levels die je moet spelen op Tatooine en kom je in een van de levels ook terecht op de Death Star. De Star Wars trilogie staat centraal in dit nieuwe spel van Rovio.

Star Wars

Elke vogel heeft in het spel Angry Birds Star Wars een unieke rol, zoals je die van de Star Wars trilogie kent. De rode vogel vervult bijvoorbeeld de rol van Luke Skywalker en heeft de kracht om laserkogels af te kaatsen en kan de lightsaber gebruiken om de muren kapot te krijgen. Het Star Wars personage Han Solo is in het nieuwe spel toegekend aan de gele vogel en die kan in verschillende situaties op de varkentjes schieten. De varkens zijn natuurlijk ook helemaal in Star Wars outfits gehuld en vervullen rollen als Stromtroopers en Darth Vader.

Angry Birds Star Wars is voor 0,89 euro te installeren op je iPhone.

Angry Birds Star Wars (AppStore Link) Angry Birds Star Wars
Ontwikkelaar: Rovio Entertainment Ltd
Beoordeling: 4+
Prijs: Free Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.