Angry Birds Space nu te koop in de App Store

Redactie
22 maart 2012, 20:50
1 min leestijd
Angry Birds Space nu te koop in de App Store

Een aantal weken geleden werd hij al aangekondigd, de vierde Angry Birds-game, maar vanaf vandaag is hij eindelijk te downloaden in de App Store: Angry Birds Space. Het principe van het spel is hetzelfde – het wegschieten van vogels om varkens te raken – maar de manier van spelen is wel veranderd. Zo maakt de vogel nu geen rechte lijn meer, maar heeft de zwaartekracht een belangrijke rol gekregen.

Als de vogel in een zwaartekrachtsveld zit beweegt hij anders dan normaal. Zo kan hij om de wereld heen vliegen of plotseling aangetrokken worden door de planeet waar hij omheen vliegt.

Met de nieuwe vogel kun je varkens en delen van de hindernissen bevriezen en met de Space Eagle kun je drie sterren op een level krijgen zonder dat je deze hoeft te spelen. Eerder was de Eagle alleen te krijgen door hem te kopen, nu kun je hem ook vrijspelen.

Angry Birds Space zal in de toekomst gratis updates krijgen welke nieuwe levels met zich meebrengen. Als je daar niet op kan wachten kan je zelf via een in-app purchase nieuwe levels kopen.

Lees verder na de advertentie.

Angry Birds Space

Rovio Entertainment Oyj

Gratis via App Store
Helaas, deze app is uit de App Store verwijderd
Categorie: iPhone Games
Spotlight: Angry Birds

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's