Angry Birds Space is Apples gratis App van de Week

Erwin Vogelaar
19 januari 2017, 19:04
1 min leestijd
Angry Birds Space is Apples gratis App van de Week
Angry Birds Space

Angry Birds Space

Gratis

Reviewscore

8

Het is weer tijd om met vogeltjes te gooien, want je kunt de komende week Angry Birds Space gratis downloaden in de App Store. Dit kan, omdat Apple de game uitgekozen heeft als gratis App van de Week.

Lees verder na de advertentie.

Angry Birds Space gratis

Apple kiest bij zijn gratis App van de Week-promotie vaak voor wat obscure titels, maar deze week is dat absoluut niet het geval. Je kunt namelijk de komende zeven dagen gratis Angry Birds Space downloaden. Dit is het derde vervolg op het originele Angry Birds-spelletje en speelt zich uiteraard af in de ruimte. Het leuke aan deze setting is dat de wereld niet plat is, maar bestaat uit allerlei kleine planeetjes met elk hun eigen zwaartekracht.

angry birds space gratis

Dit betekent dat je op een hele andere manier te werk moet gaan bij het afschieten van de vogeltjes en het verslaan van de varkens. Je kunt in de speelvelden goed zien in welke gebieden de vogels last hebben van de zwaartekracht. Deze gebieden kun je vervolgens gebruiken om hele vreemde bochten te maken na het afvuren van de vogels, zodat je ogenschijnlijk onmogelijke plekken kunt bereiken om bouwwerken kapot te maken.

Er wordt in dit deel ook een vriesvogel toegevoegd die delen van de wereld kan bevriezen. Je kunt daarnaast een Space Eagle vrijspelen, waardoor je een levels kunt overslaan terwijl je toch drie sterren krijgt. Sinds de release van de game is Angry Birds Space regelmatig geüpdatet, waardoor er een heleboel levels te spelen zijn.

Angry Birds Space downloaden

Angry Birds Space is de komende week dus helemaal gratis te downloaden in de App Store. Downloaden doe je door op onderstaande link te klikken. Voor gebruik van de app heb je 153MB vrije ruimte en iOS 6+ nodig op je toestel.

Angry Birds Space

Rovio Entertainment Oyj

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu