De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Schiet boze vogels door seizoenen in Apples gratis App van de Week

Rutger Otto
6 februari 2015, 12:26
2 min leestijd
Schiet boze vogels door seizoenen in Apples gratis App van de Week

De Angry Birds games zijn wel vaker onderdeel geweest van Apples App van de Week. Dit maal is het de beurt aan Angry Birds Seasons, dat helemaal in het teken staat van verschillende seizoenen.

Lees verder na de advertentie.

Angry Birds Seasons

Angry Birds Seasons is al behoorlijk oud. Het was de tweede game uit de Angry Birds-serie en stamt uit 2010. Ontwikkelaar Rovio heeft sinds die tijd echter altijd besteed aan de app. Dat is gemakkelijk, want steeds voegde de studio een seizoen toe. In het begin stonden de Angry Birds daarmee in het teken van bijvoorbeeld de winter of Halloween, later trok Rovio het breden en voegde het sportseizoenen toe.

Inmiddels is Angry Birds Seasons voorzien van een update, waarmee dit het uitgelezen moment is voor Apple om de app nog eens uit te lichten. In de update vind je vijftien nieuwe levels die in het teken staan van NBA’s All Stars wedstrijd dat over een week plaatsvindt. In de nieuwe levels schiet je zoals je gewend bent vogels af, maar dit maal probeer je niet alleen varkens van het vijandige team te laten ontploffen, ook schiet je basketballen door netjes waar je punten mee verdient.

Hou je niet van de basketbal-setting, dan blijft er genoeg over om je mee te vermaken. Angry Birds Seasons is een flink pakket van spellen die Rovio de afgelopen vijf jaar heeft uitgebracht. Omdat ze allemaal een ander thema hebben, zit er vast wel iets leuks voor je bij. In totaal zijn er 21 thema’s met allemaal tientallen games. Genoeg om even zoet mee te zijn dus!

Angry Birds Seasons downloaden

Angry Birds Seasons is gratis te downloaden voor iOS 5 of nieuwer. Voor de installatie is 63,8MB aan vrije opslagruimte nodig. De app kost normaal gesproken 99 cent.

Angry Birds Seasons

Rovio Entertainment Oyj

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Angry Birds Seasons
Angry Birds Seasons
Angry Birds Seasons
Angry Birds Seasons
Angry Birds Seasons
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu