Angry Birds Seasons nu met paas-levels

Vandaag is de paas-update van Angry Birds Seasons in de App Store gezet. Deze update voegt 15 nieuwe levels aan de applicatie toe. In deze nieuwe levels hebben de varkentjes de oren van de paashaas geleend. Daarnaast zijn er nog veel meer attributen in de levels te vinden die te maken hebben met deze feestdagen.

Andere feestdagen

De ontwikkelaars van Angry Birds gebruiken de applicatie ‘Angry Birds Seasons’ om verschillende feestdagen naar de applicatie te brengen. Ooit begon de applicatie als ‘Angry Birds Halloween’, maar al snel veranderde de naam naar ‘Angry Birds Seasons’ door de toevoeging van kerst-levels. Na de kerst-levels volgenden de updates elkaar razend snel op, waardoor er nu onder andere valentijns- en St. Patricks-levels in het spel te vinden zijn.

Angry Birds Seasons is voor 79 cent te downloaden uit de App Store.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.