Vroem! Angry Birds Go update introduceert racen in de sneeuw

Wouter Nijsen
22 maart 2014, 10:55
2 min leestijd
Vroem! Angry Birds Go update introduceert racen in de sneeuw

Rovio verbaasde vorig jaar vriend en vijand door met een racevariant op Angry Birds te komen. Het zogenoemde Angry Birds Go! is vandaag van de eerste, grote update voorzien. Vanaf nu kunnen we met de boze vogels in een ijskoude sneeuwwereld de boel onveilig maken.

Lees verder na de advertentie.

Ook in sneeuwomgeving Sub Zero slip je op hoge snelheid door de bochten en donder je van hoge schansen naar beneden. Nu moet je als coureur rekening houden dat je vanwege het gladde ijs niet uit de bocht vliegt. De update introduceert naast de sneeuwwereld nieuwe dagbeloningen die gekoppeld zijn aan opdrachten die je slechts één dag lang kan spelen.

De beloningen kun je spenderen aan het opleuken of upgraden van je wagen. De Angry Birds Go update voegt verder acht nieuwe karts toe die je pas kunt ontgrendelen als je genoeg punten hebt verzameld of als je er simpelweg geld voor wil betalen.

Angry Birds Go! Official Gameplay Trailer - Game out December 11!

Veel in-app aankopen Angry Birds Go

angry birds go update

Hoewel Angry Birds Go er door de kleurrijke, driedimensionale wereld indrukwekkend uit ziet en nog best aardig racet, waren we behoorlijk negatief na onze eerste kennismaking. In tegenstelling tot eerdere delen in de Angry Birds-serie moet je in Angry Birds Go! bijna overal voor betalen.

Wat blijkt: iedere vogel of varken heeft als racer maar een bepaalde hoeveelheid energie. Als die op is, moet je betalen om dit weer op te krikken. Doe je dat niet, dan kun je niet verder spelen. We hopen dat Rovio op termijn met een ander verdienmodel komt.

Angry Birds Go is niet het enige uitstapje van de boze vogels. Eerder deze maand werd Angry Birds Epic voor iPhone gefaseerd gelanceerd in een aantal landen. Een Europese releasedatum is vooralsnog niet vrijgegeven.

Het laatste Angry Birds nieuws op een rijtje

Angry Birds Go!

Rovio Entertainment Oyj

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Angry Birds Go!
Angry Birds Go!
Angry Birds Go!
Angry Birds Go!
Angry Birds Go!
Angry Birds Go!
Angry Birds Go!
Angry Birds Go!
Angry Birds Go!
Angry Birds Go!
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu