Always Hello wil adresboeken simpeler maken en up-to-date houden

Rutger Otto
25 oktober 2016, 15:44
2 min leestijd
Always Hello wil adresboeken simpeler maken en up-to-date houden
Always Hello

Always Hello

Gratis

Reviewscore

7

Deze Nederlandse app hoopt adresboeken van mensen up-to-date te houden, zodat mailtjes nooit meer terugkomen en je altijd het goede nummer van iemand hebt.

Lees verder na de advertentie.

Altijd de juiste gegevens met Always Hello

Always Hello zegt zelf een wereld voor zich te zien ‘waarin contactgegevens altijd kloppen’. De app wil daarbij helpen door adresboeken te vernieuwen. Jij houdt zelf bij wat een ander voor informatie over je heeft, zodat je altijd bereikbaar bent via de juiste weg.

De app Always Hallo werd in Rotterdam gemaakt en is vrij simpel van opzet. Als je de app opent, kun je direct kiezen om je adresboek in orde te maken. Op jouw profiel staan allerlei vakjes waar je jouw contactinformatie kwijt kunt. Zo vul je je naam in, voeg je een telefoonnummer toe en kun je bijvoorbeeld je website sociale profielen bijvoegen. Bepaalde gegevens, zoals je telefoonnummer, moet je nog wel even verifiëren om te bewijzen dat het echt van jou is.

Invullen en delen

Sowieso geeft de app je vrij veel keuze in wat je toevoegt. Je telefoonnummer, een foto en mailadres zijn verplicht, evenals je naam, verder mag je kiezen wat je nog toevoegt. Ook houdt Always Hello bepaalde dingen privé tot je ze zelf openbaar weergeeft. In veel van de velden, zoals mail, telefoon en werk, kun je meerdere gegevens zetten. Handig als je voor werk een ander mailadres hebt dan voor thuisgebruik.

Is alles ingevuld, dan maak je een Always Hello-profiel aan in de app met gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens kun je jouw profiel direct delen met anderen in je contactenlijst van de iPhone.

Veel gebruikers nodig voor succes

Daar ligt dan ook meteen het knelpunt van de app. Om Always Hello te doen slagen, moet er eigenlijk een heel grote groep gebruikers komen, en dat is voor nieuwe apps enorm lastig om voor elkaar te krijgen, dat zie je bijvoorbeeld ook bij sociale netwerken die een voet tussen de deur proberen te kijken. Nu is Always Hello een andere app, maar die heeft wel gebruikers nodig met accounts. Daarbij komt dat Always Hello nog niet beschikbaar is voor Android, al gebeurt dat binnenkort.

In de toekomst zal de Rotterdamse startup de dienst hopelijk gaan uitbreiden. Zo is het bijvoorbeeld nog wenselijk om verschillende profielen te maken waar je simpel tussen kunt wisselen, om werk en privé helemaal gescheiden te houden. Mocht het aanslaan, dan biedt deze app wel een oplossing voor het probleem van versplinterde en niet up-to-date adressenboeken.

Always Hello

Banda B.V.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Always Hello
Always Hello
Always Hello
Always Hello
Always Hello
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu