All-In-One Messenger combineert WhatsApp, Slack en meer in één handige app
Lars Paymans

In een ideale wereld gebruikt iedereen dezelfde app om online met elkaar te communiceren, maar met diensten als Slack, WhatsApp en Skype die allemaal van elkaar verschillen is dat makkelijker gezegd dan gedaan. All-In-One Messenger combineert al je chatgesprekken in een.

All-In-One Messenger combineert WhatsApp, Slack en meer

In het verleden hebben apps al vaker geprobeerd om verschillende berichtendiensten met elkaar te combineren, maar Chrome-app All-In-One Messenger doet dit met een stijlvol design. Bovendien ondersteunt de app een hele waslijst aan verschillende diensten, die verschillen van Telegram tot Steam Chat en Yahoo Messenger tot Discord.

All-in-one Messenger

Door de app op je MacBook of iMac te installeren, hoef je in theorie je iPhone er niet meer bij te pakken als je op een binnenkomend chatbericht te reageren. Wel zo handig, zeker omdat je met All-In-One Messenger niet langer afzonderlijke apps voor Telegram, WhatsApp en Skype hoeft te draaien.

In de praktijk gebruiken we gedurende de dag Telegram om met vrienden te praten, zit een groot deel van de familie nog op WhatsApp, en worden alle werkgerelateerde zaken via Slack besproken. Door deze diensten te importeren in deze Chrome-app zitten al deze gesprekken nu handig op dezelfde plek.

All-In-One-Messenger downloaden

Een mooie bijkomstigheid van de app is dat je een berichtendienst meerdere malen kunt toevoegen. Handig als je bijvoorbeeld meerdere accounts hebt voor je werk- en privécontacten. All-In-One Messenger is vanaf nu gratis beschikbaar in de Chrome Web Store. Op het moment van schrijven ondersteunt de app 29 verschillende berichtendiensten.

-> Download All-In-One Messenger in de Chrome Web Store (Gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.