Albert Heijn introduceert applicatie ‘Appie’

Redactie
12 november 2009, 23:00
1 min leestijd
Albert Heijn introduceert applicatie ‘Appie’

Albert Heijn heeft aangekondigd dat ze een iPhone applicatie hebben gelanceerd. De applicatie moet de huidige manier van boodschappen doen vereenvoudigen. Met de gratis applicatie kan je onder andere je boodschappenlijstjes maken, je laatst gekochte producten bekijken, je meest gekochte producten bekijken en verschillende recepten downloaden.

Als je het nummer van je bonuskaart invoert in de applicatie, komt je aankoopgeschiedenis vrij. Albert Heijn kan dit waarmaken omdat ze alle boodschappen die jij koopt opslaan in een database. Deze producten worden gekoppeld aan jouw bonuskaartnummer. Op deze manier kan Albert Heijn een geschiedenis van gekochte producten laten zien. Ook kunnen ze hierdoor een top 25 met jouw meest gekochte producten tonen in de applicatie.

6635953_661_1258034033852-appie

De applicatie bevat heel veel producten. Je kan producten zoeken en toevoegen aan je boodschappenlijstje. Je kan ook producten toevoegen via de aankoopgeschiedenis. Hierdoor hoef je dus niet telkens producten op te zoeken.

Lees verder na de advertentie.

Naast de producten biedt deze applicatie ook toegang tot een database met ruim 8.000 recepten. Deze recepten kan je zoeken op gerecht of ingrediënten. Als je een lekker recept hebt gevonden, kan je deze opslaan bij je favorieten.

Appie is gratis te downloaden uit de App Store. Als je video’s wilt bekijken van de applicatie kan je het best even naar de actie-website van Albert Heijn surfen.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's