Ajax1 app voor het laatste Ajaxnieuws op je iPhone
Redactie

Niet iedereen is natuurlijk fan van Ajax, maar als je dat wel bent is de Ajax1.nl app misschien wel wat voor jou. Je hebt met je iPhone dan op elk gewenst moment toegang tot het laatste nieuws over Ajax.

Meer dan nieuws alleen

Met de Ajax1.nl applicatie op je iPhone heb je toegang tot het nieuws, maar ook lees je alles over de laatste transfers en geruchten op dat gebied. Verder vind je er columns en kun je het wedstrijdschema bekijken. Op dit moment is er vooral veel informatie beschikbaar over de versterkingen, die Ajax van plan is om voor het volgend seizoen te halen. De applicatie is trouwens simpel uitgevoerd, zodat je nooit lang hoeft te zoeken.

Uitvoering in clubkleuren

De clubkleuren van Ajax zijn rood en wit. Daarom heeft de applicatie een herkenbare rode achtergrond en wordt de informatie in witte letters weergegeven. De beschikbare informatie wordt via beknopte titels weergegeven. Naast de titel staat een foto en onder de kop staat vermeld hoeveel reacties er inmiddels op het bericht gekomen zijn. Je kunt de reacties bekijken door op de daarvoor bestemde knop te drukken. Zelf kun je echter geen reactie via de app plaatsen.

De fans van Ajax met een iPhone kunnen de applicatie gratis downloaden.

AFC Fanzone | Alles over Ajax

DTT Multimedia B.V.

9,0 (1881 reviews)
Gratis via App Store
AFC Fanzone | Alles over Ajax
AFC Fanzone | Alles over Ajax
AFC Fanzone | Alles over Ajax
AFC Fanzone | Alles over Ajax
AFC Fanzone | Alles over Ajax

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.