Populaire mail-app Airmail is er nu ook voor de iPad

12 april 2016, 13:14
2 min leestijd
Populaire mail-app Airmail is er nu ook voor de iPad
Airmail - Your Mail With You

Airmail - Your Mail With You

Gratis

Reviewscore

8

Airmail heeft zich op de iPhone en Mac al bewezen als een handige en betrouwbare mail-app, dus is het goed nieuws dat we de app vanaf vandaag ook op de tablet van Apple kunnen gebruiken. Zo werkt deze Airmail iPad-versie.

Airmail is sinds februari beschikbaar voor de iPhone, maar door het grotere scherm is de iPad bij uitstek geschikt om je mailbox door te spitten. Versie 1.1 van de app maakt Airmail universeel, wat betekent dat je hem nu ook op de iPad kunt gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Airmail iPad-versie nu beschikbaar

Het grote voordeel van Airmail op de iPad is dat je de app in Split View-multitasking kunt gebruiken. Handig als je terwijl je mailtjes checkt een video kijkt of je Twitter-tijdlijn in de gaten houdt.

Airmail-iPad

Daarnaast betekent een iPad-versie van Airmail ook dat je een iPad met een toetsenbord kunt gebruiken om nieuwe mailtjes op te stellen. Extra handig is het feit dat Airmail snelkoppelingen ondersteunt, zodat je extra snel door de app kunt navigeren. Om een menu met deze shortcuts op te vragen, houd je de Option en CMD toetsen even ingedrukt.

Airmail kon op veel positieve reacties rekenen toen de app beschikbaar kwam voor de iPhone. Dit komt omdat gebruikers veel vrijheid hebben om de app zo in te stellen als ze zelf willen. Zo kun je bijvoorbeeld de zijbalk naar eigen smaak samenstellen.

Nieuwe functies voor iPhone-versie

Ook als je Airmail alleen op de iPhone gebruikt is het de moeite waard om versie 1.1 te installeren. Zo kun je zoekopdrachten opslaan en zijn er meer mogelijkheden om berichten te archiveren. Ook ondersteunt Airmail voortaan de Touch ID-vingerafdrukscanner.

Lees ook: Airmail review: één van de beste mail-apps voor iOS

Als je nog niet bekend bent met Airmail, kun je hierboven onze review lezen. Laat je vooral niet afschrikken door de aanschafprijs van 4,99 euro, want hier krijg je één van de beste mail-apps voor iOS van het moment voor.

Airmail - Your Mail With You

Bloop S.R.L.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu