Airdrop Pro, een leuke behendigheidsgame voor nop
Redactie

Er zijn regelmatig leuke games te vinden in de app store, maar voordat je het weet vind je alles wel leuk en grappig. Omdat niet elke interessante game gratis is, kan het goed zijn dat je snel een fortuin kwijt bent! De beschrijving van Airdrop Pro spreekt je wellicht aan, maar daarvoor hoef je niet te twijfelen of je het wilt kopen; Airdrop Pro is namelijk een gratis game.

Windrichting en snelheid

Het doel van de game Airdrop Pro is dat je verschillende kisten laat landen op de doelen in de kleur van het vliegtuig. De eerste levels zijn nog gemakkelijk, maar daarna wordt het wat pittiger gemaakt. Je moet rekening houden met verschillende factoren zoals de windrichting, de snelheid van het vliegtuig en natuurlijk de positie van het doel. En alsof dit niet moeilijk genoeg is, er komen al gauw meerdere vliegtuigen bij!

Afwerking

De game ziet er erg fraai uit en met de graphics is zeker niks mis. De kleuren zijn helder, geen rare pixels en alles loopt vloeiend in elkaar over. Misschien is het wat raar dat de game gratis is, maar eerst kostte hij 0,79 EUR. Er staat in de beschrijving niks of het een tijdelijke actie is, dus snel downloaden maar!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.