Airbnb voor iOS krijgt een knap nieuw design

Rutger Otto
18 juli 2014, 12:04
2 min leestijd
Airbnb voor iOS krijgt een knap nieuw design

Airbnb werkt aan een totale make-over van het merk. Met een nieuw logo, een nieuwe website en uiteraard ook een nieuwe iOS-app. Deze wordt er een heel stuk fraaier op, maar gelukkig blijft de werking van Airbnb gewoon hetzelfde.

Lees verder na de advertentie.

airbnb kl

De nieuwe Airbnb wordt in de App Store meteen uitgelicht als een van de ‘beste nieuwe apps’. In de verbeterde app staat beeld centraal. Een belangrijke vernieuwing, want als je op zoek bent naar een verblijfsplaats, wil je als eerste weten hoe het er precies uitziet. Daarnaast zijn de kleuren in de app wat zachter gemaakt en is de app overzichtelijker geworden.

Wat is Airbnb?

Als je gebruik maakt van Airbnb, vind je geen hotelkamers, maar kamers, appartementen en huizen die particulieren aan je willen verhuren. Verhuurders kunnen met deze app met foto’s en tekst uitleggen wat het verhaal bij hun stekje is en wat ze te bieden hebben. Ook staat de prijs per nacht er meteen bij en kun je meteen contact leggen en eventueel reserveren.

Dankzij de ontdek-afdeling in de app, vind je interessante suggesties voor vakantieplekken. Het mooie is: dit zijn plekken waar je normaal niet komt. In plaats van slapen in een hotel, kom je nu terecht in het huis van iemand die daadwerkelijk in Parijs of New York woont. Op die manier kun je een paar weken net doen of je ‘thuiskomt’ in een vreemde stad.

Airbnb downloaden

Tik je binnen de app op een plek die je bevalt, dan kun je daarna door foto’s vegen, kijken wie de verhuurder is en belangrijke eigenschappen checken, zoals hoeveel gasten er meekunnen en hoeveel kamers en bedden er zijn. Voor overige vragen is er een knop om snel bij de verhuurder terecht te kunnen. Via de balk onderin kun je meteen boeken. Zelf je stekje verhuren kan natuurlijk ook via de app.

Je kunt de app gratis downloaden via de App Store. Daar heb je minimaal iOS 6 en 28,9MB aan vrije opslagruimte voor nodig.

Airbnb

Airbnb, Inc.

Gratis via App Store

Airbnb
Airbnb
Airbnb
Airbnb
Airbnb
Airbnb
Airbnb
Airbnb
Airbnb
Airbnb
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu