De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Met de handige AH Moestuintje-app voorkom je dat je pa-radijs wortel schiet

Lars Paijmans
30 maart 2017, 10:45
2 min leestijd
Met de handige AH Moestuintje-app voorkom je dat je pa-radijs wortel schiet
AH Moestuintje

AH Moestuintje

Gratis

Reviewscore

8

Hobby-tuiniers kunnen hun handen weer uit de mouwen steken, want de Albert Heijn Moestuintjes actie is weer gestart. Met de AH Moestuintje app weet je zeker dat je radijsjes en andere mini-gewassen goed verzorgd worden.

Lees verder na de advertentie.

AH Moestuintje app terug van weggeweest

Na het boodschappen doen kun je jouw groene vingers weer op de proef stellen. Het is niet erg als je hier geen ervaring mee hebt, want de AH Moestuintje app geeft je alle info die je nodig hebt.

Door de plantjes die je verzameld hebt in te voeren, geeft de app je op basis hiervan tips en herinneringen. Zo kun je zien hoe oud een zaadje is en weet je ongeveer hoe groot de plant moet zijn na een aantal dagen. De meldingen die de app verstuurt spelen hierbij een belangrijke rol, omdat je er zo iedere keer aan herinnerd wordt wanneer het tijd is om water te geven. Bovenin de app verzamelt zich onder het kopje ‘Takenlijst’ al de verzorgingstaken die op je staan te wachten.

Slimme tuiniertips

Iedere keer als je een nieuw potje erbij hebt, druk je op het grote plus-icoon in het hoofdmenu. De app laat vervolgens zien hoe je het plantje het best kunt zaaien, hoeveel aarde er bij moet en hoe vaak je water moet geven. Ga je de Moestuintje-app pas gebruiken als er al wat gewassen in de grond zitten? Dan kun je op de plus drukken en op ‘ik heb al gezaaid’ tikken en ingeven hoeveel dagen de zaadjes al in een pot zitten.

De echte fanatieke tuinders kunnen zelfs een fotoboek in de AH Moestuintje app vullen. Met de camerafunctie leg je stap voor stap vast hoe jouw tuin tot bloei komt. De app is vanaf nu te downloaden en schoot direct naar de toppositie in de Nederlandse App Store. Je hebt minimaal iOS 8.0 nodig om dit handige hulpje te kunnen gebruiken.

AH Moestuintje

Albert Heijn

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu