Bouw bases, versla vijanden en ga strategisch te werk in Agents of Storm
Wouter Nijsen

Agents of Storm, een nieuwe mobiele game uit de stal van Remedy Games, is uitgekomen in de App Store. Het spel was al eerder in een klein aantal landen verschenen en nu ook in ons land te downloaden.

Basis bouwen, vijanden verslaan

Agents of StormAgents of Storm doet qua opzet lichtelijk denken aan het populaire Clash of Clans, maar legt meer de nadruk op het strategische aspect. Dit betekent dat je voornamelijk bezig bent met het opbouwen van je basis, het verbeteren van troepen en het veroveren van vijandelijke gebieden. Dit doe je in tegenstelling tot Clash of Clans niet tegen menselijke spelers, maar tegen computergestuurde tegenstanders. Het sociale vlak is echter niet volledig weggelaten, want het is mogelijk om vrienden te hulp te schieten, zodat het voltooien van missies soepeler verloopt.

Ondersteuning voor Metal en de iPhone 6

Agents maakt gebruikt van Metal, de nieuwe grafische API waardoor hardware en software beter samenwerken, en ziet er hierdoor scherp en kleurrijk uit. Daarnaast worden de grotere schermen van de iPhone 6 en 6 Plus ondersteund, maar op oudere toestellen ziet de game er ook uitstekend uit. Het spelletje werkt volgens het free-to-play-principe en via de in-game winkel zijn diverse hulpmiddelen met echt geld aan te schaffen. In het filmpje hieronder krijg je een korte impressie van Agents of Storm.

De game is gratis in de App Store of via onderstaande link te downloaden. Voor de installatie is minimaal 94,9MB en iOS 7.1 of hoger vereist.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.