Indrukwekkende racegame AG Drive is Apples gratis App van de Week

24 september 2016, 19:22
2 min leestijd
Indrukwekkende racegame AG Drive is Apples gratis App van de Week
AG Drive

AG Drive

€ 3,49

De game die Apple gebruikte om 3D Touch op de iPhone 6S te demonstreren, is deze week de App van de Week. De komende zeven dagen kun je AG Drive gratis downloaden.

Lees verder na de advertentie.

AG Drive gratis downloaden

Zoals altijd staat er sinds donderdagavond weer een gloednieuwe gratis App van de Week op je te wachten. Apple zet wekelijks een app in het zonnetje door hem gratis te maken en een prominente plek in de App Store te geven. Dat kunnen allerlei soorten apps zijn, die variëren van kalenders tot games en schrijf-apps.

AG Drive gratis

AG Drive gratis downloaden is een aanrader voor iedereen die graag een indrukwekkende game speelt op zijn iPhone. Deze futuristische racegame heeft wel iets weg van F-Zero, de populaire franchise die op de consoles van Nintendo verscheen.

In een vliegtuig scheer je over racebanen die alle kanten op gaan. Door je iPhone te kantelen kun je sturen, en stuur je het vaartuig over panelen die de snelheid verhogen. Voordat je het weet schiet je door de levels heen, en zul je flink je best moeten doen om je schip recht te houden.

Unieke 3D Touch-besturing

Als je een iPhone 6S of iPhone 7 hebt wordt het extra leuk om AG Drive te spelen. De app ondersteunt namelijk het drukgevoelige 3D Touch-scherm, zodat je bepaalde functies kunt activeren door het scherm steviger in te drukken. Dit merk je bijvoorbeeld al bij het gas geven: houd je scherm iets steviger ingedrukt om extra hard te gaan, en laat los om in snelheid te minderen.

Een hele natuurlijke manier om een racegame te besturen dus. Daarom vinden we het ook jammer dat er weinig andere games zijn die 3D Touch op deze manier benutten. Laten we hopen dat de Taptic Engine een mooiere toekomst heeft in de iPhone 7. Deze trilmotor kunnen ontwikkelaars ook benutten, om zo je iPhone te laten trillen net zoals een gamecontroller dat doet.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu