Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Afvinken maar: de beste to do apps voor je iPhone

Roel van Hout
12 januari 2014, 16:30
2 min leestijd
Afvinken maar: de beste to do apps voor je iPhone

Hoeveel goede voornemens zouden ieder jaar goede voornemens blijven? Waarschijnlijk heel veel. Gelukkig kan je iPhone je helpen om er een heleboel ook echt ten uitvoer te brengen. Daarom vandaag de beste to do apps die ervoor zorgen dat je nooit meer iets vergeet te doen.

Lees verder na de advertentie.

In Clear+ is het niet mogelijk om herinneringen in te stellen. Zorg er dus voor dat je de app op een prominente plek op je homescreen zet, dan vergeet je ‘m ook niet te checken. Als je je over dat gemis weet heen te zetten, heb je een van de mooiste en meest intuïtieve herinneringen apps te pakken. Clear+ bevat nauwelijks knoppen: om te navigeren veeg en pinch je je een weg door de menu’s. Echt bijzonder.

Any.do: takenlijst & agenda

Any.DO

Gratis via App Store

Any.DO combineert witte achtergronden met vrolijk gekleurde tekst, en doet daarmee uiterlijk wel denken aan Apple’s standaard herinneringen app. Nadeel: Any.DO is er niet voor iPad. Ben je op zoek naar puur een to do app voor je iPhone, dan voldoet Any.DO helemaal. Handig is dat je herinneringen in mappen kunt sorteren.

Begin is een to do app voor die mensen die voortdurend hun taken uitstellen. Je kunt met Begin namelijk niet verder dan één dag taken vooruit schuiven. Naar links of rechts vegen is een taak uitstellen of juist als compleet markeren, en door naar boven te vegen kun je zien wat je nog moet doen. Simpeler dan Begin wordt het niet, maar soms is dat alles wat je nodig hebt om iets uit je vingers te krijgen.

Wunderlist: Taken & lijsten

6 Wunderkinder

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Wunderlist is een van de meest uitgebreide takenapps die er te vinden zijn. De app kent helaas nog een iOS 6 uiterlijk, maar als je daar doorheen weet te kijken – een uitvoering in iOS 7 stijl moet immers wel in de pijplijn zitten – heb je een van de beste to do apps te pakken. Je kunt meerdere lijsten aanmaken, met mensen delen, taken en taakonderdelen scheiden, en ga zo maar door: de mogelijkheden zijn eindeloos. Een must have!

Listastic is het meest geschikt voor wanneer je meerdere taken in categorieën wil scheiden. Je kunt in het categorieën-overzicht namelijk heel gemakkelijk zien hoeveel taken je per onderwerp nog hebt te vervullen. Listastic heeft ook weer de intuïtieve veegbewegingen van Clear+ en Begin, en kent is simpel doch aantrekkelijk uitgevoerd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu