Afvallen met de iPhone

Redactie
29 augustus 2009, 2:32
1 min leestijd
Afvallen met de iPhone

Vele vrouwen willen graag wat afvallen, er zijn daarom dus vele applicaties in de app store die je daarmee kunnen “helpen”. Wij reviewen eens voor de gein een van die apps!
Deze keer dus een review over Tap&Track, een applicatie die je calorie inname en verbruik over de gehele dag bijhoudt.

Invullen, invullen en invullen…..

De app houdt het natuurlijk niet uit zichzelf bij, je moet zelf steeds invullen hoeveel je nu weer naar binnen hebt gepropt. Het wordt erg zoeken naar de caloriën per stuk op de verpakking, maar het lijkt me geen probleem als je graag wilt afvallen. Wat wel een grappige functie is dat je kan zien hoeveel je die dag nog mag eten, wil je afvallen. Als je elke dag je gewicht geeft kan je ook een mooie tabel krijgen van je vorderingen, of dalingen. 

Lees verder na de advertentie.

Wanneer je weer eens extra hebt beweegt moetje natuurlijk niet vergeten in te vullen hoeveel je verbrandt hebt. Als je extra beweegt hebt kan je natuurlijk weer wat extra’s eten! 

Interface

De interface is mooi en kent geen foutjes. De knoppen reageren goed en alles ziet er serieus uit, meer kan er eigenlijk niet over gezegd worden!

Echt afvallen?

De app is wel een handig hulpmiddeltje, maar of je er door afvalt is de vraag. Je ziet wel goed als je zwaarder wordt, maar dat heb je waarschijnlijk al door als je op de weegschaal staat. 
Voor wie graag wilt weten hoeveel hij/zij nog mag eten die dag is dit een erg leuke applicatie, maar met excel kan het ook.

Info:

iTunes: klik
Prijs: 2,39 EUR
Cijfer: 7,8

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's