Aftellen met de Dreamdays app op je iPhone
Redactie

Onlangs is de Dreamdays app voor de iPhone gelanceerd en is het daarmee mogelijk om af te tellen naar belangrijke gebeurtenissen. Je hoeft dus niet meer op een traditionele kalender de dagen af te strepen tot je verjaardag of andere bijzondere gebeurtenis.

Dreamdays

De app Dreamdays geeft je de gelegenheid om op een leuke manier naar belangrijke evenementen op je kalender af te tellen. Je kunt bijvoorbeeld na het invoeren van je verjaardag zien hoelang het nog duurt voordat de grote dag is gekomen. Ook andere belangrijke evenementen en gebeurtenissen, zoals je huwelijksdag, start van vakantie en andere leuke dagen kun je in de app opnemen. Je hoeft dus nooit meer een speciale dag te vergeten en kunt altijd zien hoever je nog van de betreffende dag bent verwijderd. Je kunt diverse evenementen aanmaken en deze onderbrengen in een specifieke categorie.

Geluidsmemo

Je kunt een gewone herinnering krijgen, maar tijdens het aanmaken van een evenement is er ook nog een andere optie. Zo kun je een geluidsmemo opnemen en toevoegen. Verder wordt uiteraard de mogelijkheid geboden om je evenement via Twitter of Facebook te delen, die te zien zal zijn op je tijdslijn. Via een pushnotificatie krijg je een herinnering om je op het aanstaande evenement te wijzen.

De app Dreamdays is voor 0,89 euro te installeren op je iPhone.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.