iPhone ‘adventskalender’

Redactie
30 november 2008, 19:22
1 min leestijd
iPhone ‘adventskalender’

Morgen is het één december, het begin van de advent (periode voor de kerst) dus. Het aftellen naar kerst kan natuurlijk via de kalender of de wel-bekende chocolaatjes, maar het kan ook anders.

Lees verder na de advertentie.

<p></p>

Op de iPhone zijn verschillende applicaties te vinden die de advent bijhouden. De meeste applicaties zijn gratis, dus je kan er veel proberen.

In de applicatie Calendar kan je vanaf één december elke dag één hokje open maken. Achter het hokje is een leuk kerst plaatje te zien. Tijdens dit alles hoor je leuke kerstliedjes. Om te kijken hoe alles eruit ziet, kan je natuurlijk net als ik je datum/tijd vooruit zetten, maar het is leuker als je je laat verrassen.

De applicatie Advent heeft ongeveer de zelfde werking, maar bevat ook nog een soort e-book. Het enige wat je nodig hebt om dit te lezen, is een iPhone en een goed Duits woordenboek.

Naar mijn mening zijn dit de beste 2 applicaties, maar er zijn nog tal van andere applicaties met deze functie. Weet jij er één die boven de rest uitspringt, geef dat dan aan ons door via een tip-mail, of via een reactie op dit bericht. Wij zullen vervolgens dit bericht aanpassen aan de hand van jullie meningen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu