Adventskalender met afgeprijsde en gratis apps voor de iPhone
Redactie

December is de maand van de feesten en cadeautjes en ook voor de iPhone gebruikers wachten er leuke geschenken. De Franse computerspellenproducent Ubisoft heeft namelijk een adventskalender gemaakt met leuke verrassingen.

Adventskalender

De adventskalender met luikjes wordt tegenwoordig voor heel wat verschillende zaken gebruikt, zoals je waarschijnlijk wel de chocoladekalender of de kraslotenkalender kent. Ubisoft heeft voor de maand december ook een adventskalender gemaakt met in totaal vierentwintig luikjes. Achter elk luikje zit een geschenk voor de iPhone gebruikers verstopt en elke dag wordt er een luikje geopend en kun je bijvoorbeeld een in prijs verlaagde app of gratis app op je iPhone installeren. De actie is al begonnen op 1 december en duurt nog tot en met 24 december.

Afgeprijsde en gratis apps

De eerste afgeprijsde app betreft de game Rayman Jungle Run, die je met een korting van zeventig procent hebt kunnen aanschaffen. Gisteren bleek de app Babel Rising achter het luikje te zitten en dit spel werd gratis aangeboden. De apps worden voor een korte periode aangeboden tegen scherpe prijzen. Je moet er dus wel snel bij zijn als je goedkoop of gratis een app wilt downloaden. Het is dan ook zeker aan te raden om elke dag even een kijkje te nemen op de kerstpagina van Ubisoft, want er gaat maar één luikje per dag open.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.