De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Houd je dagelijkse activiteiten bij met Activity++

Redactie
13 april 2016, 16:36
2 min leestijd
Houd je dagelijkse activiteiten bij met Activity++
MyTrends++

MyTrends++

€ 1,99

Reviewscore

8

Vanaf iOS 9.3 geeft Apple ontwikkelaars de mogelijkheid om data van de Apple Watch te gebruiken en in een eigen applicatie te zetten. Ontwikkelaar David Smith heeft daar met Activity++ handig op ingespeeld.

Lees verder na de advertentie.

Activity++ overzichtelijker dan standaard-app

Met de Gezondheid-app van Apple kun je alle informatie van je dagelijkse activiteiten bijhouden op je iPhone of Apple Watch. Veel gebruikers vinden echter dat de informatie niet volledig is en wat onoverzichtelijk in de app wordt weergegeven. Activity++ bewijst dat het beter kan, door onder meer een heel overzichtelijk dashboard te tonen. De applicatie helpt je bij het behalen van doelen rondom je dagelijkse bewegingen, work-out en hoe lang je bijvoorbeeld staat.

Op het dashboard zie je hoeveel tijd je hebt besteed aan activiteiten en hoeveel calorieën je daarbij hebt verbrand. Alle informatie wordt weergegeven met gedetailleerde grafieken. Een handige feature is dat je dagen en weken met elkaar kunt vergelijken, zodat je meteen ziet of je progressie hebt geboekt.

Ook de Apple Watch-versie van Activity++ is strakker en overzichtelijker dan de standaard-app van Apple. Waar de iPhone-versie gebruikmaakt van cirkels om je voortgang te tonen, heeft de Apple Watch-versie staafdiagrammen met de activiteiten bovenaan, work-outs in het midden en onderaan het aantal uren dat je staat.

Eén van de grootste voordelen van de nieuwe fitness-app ten opzichte van de standaard Activity-app, is de optie om al je statistieken te bekijken in een apart venster. Hier zie je onder meer je beste streak, het gemiddeld aantal verbrande calorieën en het aantal dagen dat je de doelstellingen hebt gehaald. Een leuke extra van de fitness-app is dat deze je beloont met een rustdag, wanneer je zes dagen achter elkaar je doelstellingen hebt behaald.

Activity++ downloaden

Activity++ is te downloaden op je iPhone en Apple Watch in de App Store en kost 2,99 euro. De app vereist 0,7MB aan vrije opslagcapaciteit en iOS 9.3 of hoger.

MyTrends++

Cross Forward Consulting, LLC

€ 1,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu