Abonnementen opzeggen met de iPhone OpzegApp

Redactie
1 november 2012, 8:28
1 min leestijd
Abonnementen opzeggen met de iPhone OpzegApp

Abonnementen lopen vaak te lang door, omdat vergeten wordt een abonnement op te zeggen of omdat gewoon de tijd en zin ontbreekt. Met de OpzegApp voor de iPhone is dat verleden tijd, want de abonnementen kunnen nu voor je worden opgezegd.

Opzegbrief

Het schrijven van een opzegbrief voor een abonnement neemt al wat tijd in beslag net als de gang naar de brievenbus of postkantoor om de brief te laten versturen. De handige OpzegApp voorziet in het opzeggen van abonnementen. Wie er gebruik van maakt, hoeft alleen maar de abonnementsgegevens in te voeren. De rest, zoals het frankeren van de opzegbrief en het verzenden wordt tegen betaling van 1,79 euro via een in-app aankoop gedaan. Dat lijkt veel, maar het scheelt je natuurlijk wel portokosten omdat je zelf geen postzegel hoeft te plakken.

Hoe werkt het?

Je krijgt via de OpzegApp een rubriekslijst te zien op alfabetische volgorde, waarin allerlei verschillende abonnementen zijn opgenomen. Zo vind je niet alleen abonnementen van kranten en tijdschriften, maar ook van verzekeringen, sportverenigingen en goede doelen. Door gebruik te maken van de app wordt er een standaardbrief opgesteld die dus tegen betaling naar het juiste bedrijf of organisatie wordt verzonden. Persoonsgegevens worden uitsluitend bewaard om later na te gaan of de bevestiging is ontvangen en niet doorgespeeld naar derden.

Lees verder na de advertentie.

De OpzegApp applicatie is gratis te downloaden op je iPhone.

OpzegApp

GRIVOS Group B.V.

Gratis via App Store
Helaas, deze app is uit de App Store verwijderd
OpzegApp
OpzegApp
OpzegApp
OpzegApp

Categorie: Gratis

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's