De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

ABN AMRO Mobiel Bankieren-app laat je nu inloggen met je vingerafdruk

Lars Paijmans
12 december 2016, 15:31
1 min leestijd
ABN AMRO Mobiel Bankieren-app laat je nu inloggen met je vingerafdruk
ABN AMRO

ABN AMRO

Gratis

Reviewscore

8

Het heeft even geduurd, maar ook klanten van ABN AMRO kunnen voortaan met het topje van hun vinger inloggen op de iOS-app van de bank. De update verschijnt vandaag in de App Store. Met ABN AMRO Touch ID-ondersteuning kun je inloggen en betalen met je vingerafdruk.

Lees verder na de advertentie.

ABN AMRO Touch ID nu ondersteund door app

Door je vingerafdruk te registreren kun je gemakkelijk en snel inloggen met je vingerafdruk. Dit is de danken aan de Touch ID-sensor, die sinds de iPhone 5S op de iPhone aanwezig is. Naast het inloggen op je rekening, kun je ook betalingen en overboekingen op deze manier afronden.

ABN AMRO Touch ID

Als je eenmaal je de Touch ID-functie aangezet hebt, hoef je de mobiele pincode dus niet meer te gebruiken. Wel heb je minstens iOS 9 nodig om van deze nieuwe functie gebruik te maken. Naast het toevoegen van Touch ID kunnen klanten nu ook vanuit de app hun telefoonnummer wijzigen. Handig, want toto voorheen moest je hier het bankkantoor voor bellen.

ABN AMRO is lang niet de enige Nederlandse bank die Touch ID ondersteunt. Zo was ING er als eerste bij, maar volgde daarna ook Rabobank met ondersteuning voor de vingerafdrukscanner van de iPhone. De update voor de Mobiel Bankieren-app verschijnt op dinsdag 13 december in de App Store.

ABN AMRO

ABN AMRO Bank N.V.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen