ABN AMRO Mobiel Bankieren nu in de App Store

Enkele weken geleden publiceerde de ABN AMRO een video op internet met de mededeling dat ze een grote update voor hun applicatie in ontwikkeling hadden. Deze update is inmiddels te downloaden via de App Store. De nieuwe software maakt het mogelijk om een groot deel van je bankzaken te regelen via je iDevice als ABN AMRO-klant.

Bankzaken regelen via je iPhone

De update maakt het mogelijk om nu ook geld over te maken naar anderen. Je kan zelfs contactpersonen een rekeningnummer toewijzen, waardoor je alleen maar op hun foto hoeft te drukken om geld naar ze over te maken. Hierdoor wordt het voor veel mensen erg makkelijk om direct geleend geld over te maken als je bijvoorbeeld nog in de kroeg staat.

De update maakt de applicatie in één keer een grote concurrent voor de applicatie van de Rabobank. Voorheen was de Rabobank namelijk de enige Nederlandse bank die een applicatie heeft waarmee klanten goed kunnen bankieren. Het wachten is nu nog op de andere grote Nederlandse banken.

ABN AMRO Mobile Bankieren is gratis verkrijgbaar via de App Store.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.