ABN AMRO iPhone applicatie

In juli zal de applicatie van de ABN AMRO van een grote update voorzien worden. Deze update zal het mogelijk maken om al je bankzaken via je telefoon te kunnen regelen. Denk hierbij aan het bekijken van bij- en afschrijvingen, het bekijken van je saldo én het overmaken van geld.

Update: de Applicatie “Mobiel Bankieren” van de ABN Amro is inmiddels beschikbaar:

[app 439728011]

Contactpersonen

De update maakt het mogelijk om gemakkelijk geld over te schrijven naar je vrienden. Je kan namelijk rekeningnummers toewijzen aan je contactpersonen, zodat je bij het overmaken van geld alleen maar op de naam van de persoon hoeft te tikken aan wie je het geld wilt overmaken.

Concurrentie

Al tijden heeft de Rabobank de volledigste bankier-applicatie in de App Store staan. Na de update van de applicatie van de ABN AMRO lijkt de Rabobank deze toppositie kwijt te raken. De applicatie van de ABN AMRO ziet er zelfs nog moderner uit dan die van de Rabobank, en dus zullen de ontwikkelaars van de Rabobank weer flink aan de slag moeten om hun applicatie te verbeteren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.