Beheer gemakkelijk al je abonnementen met de ABBO-app
Wouter Nijsen
ABBO – eenvoudig je abonnementen beheren

ABBO – eenvoudig je abonnementen beheren

Gratis

Onze score

7,5

Wil je in 2016 je abonnementen en verzekeringen beter bijhouden, dan is ABBO wat voor jou. De app geeft een handig overzicht van alle rekeningen, zodat je het overzicht behoudt.

Abonnementen beheren

De nieuwe Nederlandse app ABBO wil ervoor zorgen dat je controle krijgt over je abonnementen, verzekeringen en bijhorende kosten. De app zet al je abonnementen in een lijstje, zodat je een duidelijk overzicht hebt. Op het homescherm zie je alle lopende abonnementen en verzekeringen, met hieronder een korte omschrijving en de looptijd. Aan de rechterkant staan de maandelijks kosten, al kun je er ook voor kiezen om hier de einddatum te tonen.

Je voegt een abonnement toe door op het plusteken te tikken en een categorie te kiezen. Selecteer bijvoorbeeld ‘Media & Cultuur’ om je Netflix-, Spotify- of Apple Music-lidmaatschap in te voeren. Per abonnement kun je aangeven wat de begin- en einddatum is en wat je maandelijks of jaarlijks kwijt bent.

ABBO werkt met pushnotificaties om je op tijd van informatie te voorzien. Zo ontvang je een maand, week of dag van tevoren een bericht als een bedrag wordt afgeschreven, of als een abonnement afloopt. Verder laat de app je een korte notitie bij elk lidmaatschap maken en een foto toevoegen. Dat laatste is handig wanneer je bijvoorbeeld een factuur digitaal wil opslaan.

Onderin beeld worden de kosten van alle abonnementen bij elkaar opgeteld als één bedrag weergegeven. Je kunt te allen tijde een lidmaatschap uit de app te verwijderen door simpelweg van rechts naar links te vegen.

ABBO voor iOS downloaden

ABBO is via onderstaande link te downloaden voor alle apparaten met iOS 8 of nieuwer.

ABBO – eenvoudig je abonnementen beheren

Twely Holding BV

2 (2 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.