Aankondiging: Triposo
Redactie

Op het strand is het fijn als de zon schijnt, én een pretpark kan je het best bezoeken als het niet regent. Wij mensen kunnen dit soort eenvoudige dingen makkelijk inschatten, maar zodra je een plek wilt gaan bezoeken die je niet kent, kan deze inschatting lastiger zijn. Triposo kan je binnenkort helpen bij het maken van deze inschattingen.

Triposo: De slimme reisgids

Binnenkort zal het project Triposo in de App Store verschijnen. Triposo is een nieuwe reisgids met een eigen manier van werken. De online reisgids kan je namelijk precies vertellen wat je het best kan gaan doen. Op basis van honderden gegevens kan de applicatie je bijvoorbeeld vertellen dat je het best op donderdag naar Alkmaar kan gaan om te winkelen, en dat de Keukenhof in April het mooist is.

De informatie van de reisgids wordt niet met de hand bijgewerkt. Alle gegevens worden namelijk met een zoekalgoritme verzameld, en vervolgens van een beoordeling voorzien. Hierdoor zullen alle adviezen op een enorme hoeveelheid gegevens gebaseerd zijn, net zoals bijvoorbeeld de zoekresultaten in Google.

Het is nog niet precies wanneer Triposo in de App Store verschijnt. Zodra we de applicatie in de Store opmerken, zullen we hier weer aandacht aan besteden.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.