Aankondiging: Opera Mini op de iPhone?

Opera heeft weer Opera Mini aangekondigd voor de iPhone. Vorig jaar deed Opera ook al een poging om hun browser in de App Store te krijgen, maar Apple wees deze applicatie af. Inmiddels denkt Opera dat de browser helemaal voldoet aan de regels van Apple, maar toch worden de kansen van Opera niet hoog geschat voor deze poging.

Aanpassingen in de regels van Apple

Toen Opera de browser voor het eerst aan de App Store probeerde toe te voegen was het nog niet toegestaan om volwaardige browsers in de App Store te zetten. De functies van browsers zou namelijk te veel overeenkomen met met de functies van Safari. Het bovenstaande is één van de eerste regels die Apple heeft voor de toelating van de applicaties.

Opera heeft aangegeven dat de applicatie nog niet bij Apple is ingediend. Op dit moment wordt de applicatie namelijk nog uitgebreid getest. De applicatie zal binnenkort bij Apple worden ingediend, en waarschijnlijk zullen we dan een week later weten of Apple de applicatie weer heeft afgewezen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bron: Nu.nl

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.