Aankondiging: Nederlandse TV gids met push-notificaties

Redactie
30 augustus 2009, 17:42
1 min leestijd
Aankondiging: Nederlandse TV gids met push-notificaties

De Nederlandse ontwikkelaars van ‘Nuttige Plaats’ hebben deze week de applicatie TV GIDS bij Apple ingediend. Met de applicatie kan je de actuele Nederlandse  TV gids raadplegen. Natuurlijk had je hier al verschillende applicaties voor, maar deze applicatie onderscheidt zich van de rest door de toevoeging van push-notificaties.

In de applicatie kan je je favoriete programma’s toevoegen aan een lijstje. Vervolgens kan je aangeven wanneer je een push-berichtje wilt ontvangen over het programma. Dit kan bijvoorbeeld 10 minuten voor het begin van het programma. Op deze manier mis je nooit meer je favoriete programma.

De ontwikkelaars hebben naast de screenshots die je hier ziet ook een video online gezet. In deze video is te zien dat de applicatie heel goed in elkaar zit. Je kan programma’s zoeken op genre, tijd en zender. Als je sommige zenders nooit kijkt, kan je deze deselecteren. Deze zenders worden dan niet meer weergeven in de zoekresultaten.

De applicatie zal naar verwachting over 2 weken in de App Store te vinden zijn. Het downloaden van het handige programmaatje kost je eenmalig 79 cent.

Lees verder na de advertentie.

Spotlight: TV Gids

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's