Aankondiging: Gratis sms’en met Viber
Redactie

Een ontwikkelaar van Viber heeft laten weten dat er in februari een belangrijke update in de App Store komt te staan. Deze update gaat het mogelijk maken om gratis tekstberichten te versturen naar contactpersonen die Viber ook gebruiken. Viber zou dan de handelingen van WhatsApp voor sommige gebruikers over kunnen nemen.

De sms-functie van Viber gaat waarschijnlijk erg veel lijken op Ping! en WhatsApp. Deze applicaties stellen je in staat om erg eenvoudig iemand een berichtje te sturen via internet. Hierdoor zijn er geen kosten verbonden aan de verzending van de berichtjes. Het bellen via Viber gaat op een soortgelijke manier.

Nieuwe platformen

De ontwikkelaars van Viber zijn druk bezig met de ontwikkeling van applicaties voor andere platformen. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld binnenkort mogelijk om ook te bellen en te sms’en naar Android-gebruikers. Op het forum van AppAdvice staat dat de Android-applicatie in maart gelanceerd gaat worden. De applicatie kan dan op miljoenen nieuwe toestellen worden geïnstalleerd.

Viber Messenger

Viber Media SARL.

Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.