Aankondiging: FarmVille op de iPhone, iPod en iPad
Redactie

De ontwikkelaars van het spel ‘FarmVille’ hebben aangekondigd dat ze hun game gaan uitbrengen op de iPhone en iPad. Op dit moment heeft het spel ongeveer 80 miljoen geregistreerde gebruikers. Ruim 30 miljoen mensen spelen het spel nog steeds dagelijks, en dus is het een logische stap van de ontwikkelaars om het spel uit te brengen in de App Store.

FarmVille is op dit moment immens populair op het internet. Deze populariteit hebben de ontwikkelaars te danken aan Facebook, want aan dit sociale netwerk is de game verbonden. Als je begonnen bent met het spel moet je een boerderij runnen. Denk hierbij aan dieren voederen, gewassen planten en groentes oogsten. Je vrienden op Facebook kunnen een kijkje nemen op je boerderij, en zelfs wat werk verrichten als je niet aanwezig bent.

FarmVille op de iPhone, iPod en iPad

De ontwikkelaars van FarmVille hebben aangegeven bezig te zijn met een applicatie. Met deze applicatie kan je je bestaande boerderij vanaf je iPhone, iPod of iPad beheren. Het is ook mogelijk om een nieuwe boerderij te stichten, maar hiervoor heb je waarschijnlijk wel een Facebook-account nodig.

Over de lanceringsdatum hebben de ontwikkelaars nog niets losgelaten.

Bron: Mashable

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.