Aankondiging: Angry Birds update voor valentijn
Redactie

Rond 14 februari zal Angry Birds Seasons voorzien worden van een update. De ontwikkelaars zijn namelijk druk bezig met een update die de applicatie helemaal roze moet gaan maken. De populaire vogels gaan na halloween en kerst ook Valentijn vieren. Beelden van een interview met de ontwikkelaars verraden de nieuwe update van Angry Birds Seasons.

Nog niet officieel aangekondigd

De nieuwe update is nog niet door de ontwikkelaars aangekondigd, maar de beelden spreken boekdelen. De levels die een ontwikkelaar maakt, laten veel hartvormen zien. Daarnaast wordt er een vogel voorzien van roze wenkbrauwen. Ook is op de beelden te zien dat de varkentjes kleine strikjes op hun hoofd hebben.

Meer platformen sinds 2011

Angry Birds is vanaf deze maand niet alleen meer te spelen op de iPhone. Je kan de game nu bijvoorbeeld downloaden op verschillende mobiele platformen, Windows, Mac OSX en de Playstation 3. Elke versie van Angry Birds is nagenoeg identiek, en dus is er op dit moment geen reden om het spel ook op een ander platform te downloaden als je de applicatie al op je iPhone hebt staan.

Via iPhon.fr

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.